Tel:+36-1-424-6500
Infoplan Mérnökiroda Kft.
  
Tel: +36-1-424-6500 email: infoplan@infoplan.hu Facebook / Infoplan LinkedIn / Infoplan Térkép és info Foursquare / Infoplan QR kód (névjegy) Történeti összefoglaló
ISO 9001, ISO 14001

Cégismertető

Az Infoplan Kft. független mérnökiroda. Cégünk teljes egészében magyar magánszemélyek birtokában van. Ez biztosítja függetlenségünket, így megrendelőink számára bármely szállító termékeit tervezni tudjuk.

Rövid történeti összefoglaló itt található.

Az Infoplan Kft. a villamosenergia iparág területén tevékenykedik. Megrendelői között a hazai áramszolgáltató vállalatok, a villamosenergia iparág területén jelenlévő multinacionális cégek, kis- és középvállalatok, valamint közintézmények egyaránt megtalálhatók. Tevékenységi körünk elsősorban a nagy-, közép- és kisfeszültségű villamos alállomásokra és kapcsolóberendezésekre terjed ki, de ezen kívül sok más, az erősáramú technika területén végzett munkára is, egészen a közintézményi elosztórendszerekig. Eddigi működésünk során az ország minden részére végeztünk tervezési feladatot.

Az Infoplan Kft. 1992. novemberében alakult, és az alapítástól kezdve folyamatosan fejlődik a létszám, forgalom, technikai eszközök és termékeinek minősége tekintetében egyaránt.
Kiterjedt alvállalkozói körrel rendelkezünk, így generáltervezői feladatokat is el tudunk látni.

1997-től MSZ EN ISO 9001, 2004-től MSZ EN ISO 14001, 2010-től MSZ 28001 tanúsítvánnyal is rendelkezünk.

Cégünk fejlődése, munkatársaink több évtizedes tapasztalata, pénzügyi és technikai hátterünk megbízható partnerré tesz bennünket.
Tervező irodánkban korszerű, magas színvonalú eszközök segítik munkánkat. Kultúrált környezetben dolgozunk, és fogadjuk partnereinket.

Hatékony tervezési rendszerünk segítségével elkerülhetők a kivitelezési többletkiadások. Garantáljuk a kiváló minőséget a szerződéskötéstől a létesítmény átadásáig!
Az Infoplan Kft. villamosenergia ipar területén széles körben ismert, jelentős hazai mérnökirodai tevékenységet ellátó cég, amely az iparág minden területén megfelelő tapasztalatokkal, szakértelemmel és referenciával rendelkezik.